Despre ReKineto

Povestea noastra

“Povestea cabinetului ReKineto Cluj a inceput in 1 Octombrie 2020.

Dupa 4 ani de lucru cu pacientii in Spitalul Regina Maria din Cluj-Napoca am decis ca e timpul sa deschid un cabinet de kinetoterapie dupa viziunea mea. La inceput, eram singurul terapeut care muncea full-time, impreuna cu alti 2 terapeuti care munceau si ei, dar part-time.

A fost mai greu la inceput, eram chiar in mijlocul pandemiei si primul pacient ne-a calcat pragul la 2 saptamani dupa deschiderea oficiala. Totusi, am continuat sa credem ca vom reusi.

Lunile au trecut si pacientii au inceput sa afla de ReKineto, astfel ca ne-am facut reclama din gura in gura prin recomandare. Astazi avem peste 700 de pacienti care ne-au trecut pragul si 2 locatii disponibile in Cluj-Napoca si Floresti”

Emanuel Coman
Kinetoterapeut
Fondator ReKineto

Care este modul de lucru al cabinetelor noastre?

Lucram 1 la 1 cu pacienti precum: copii, barbati si femei de toate varstele, femei insarcinate si postpartum (dupa nastere), sportivi amatori si de performanta, pacienti care petrec 7-8 ore la birou si au nevoie de miscare sau pacienti care au suferit accidente de munca sau auto si multe alte cazuri speciale.

Pe cine am ajutat pana acum?

Indiferent de afectiunile cu care se confrunta pacientii nostri, suntem mereu vigilenti si motivati sa-i ajutam in cel mai potrivit mod posibil.

Lucram cu pacienti de toate varstele care activeaza in toate domeniile.
De la copii pana la varstnici ne adresam oricarui tip de pacient prin serviciile noastre.

De asemenea, cu bucurie te anuntam ca printre pacientii nostri se numara chiar si alti doctori si specialisti din domeniul medical care aleg constant sa faca miscare impreuna cu noi.

Misiunile medicale ale centrelor ReKineto

Misiunea 1

Prin clinicile ReKineto ne propunem sa ducem standardul recuperarii medicale din Cluj si Romania cat mai sus, avand ca scop pregatirea terapeutilor nostri la cele mai inalte standarde. Dorim sa oferim pacientului servicii cat mai calitative pentru ca acesta sa fie multumit de rezultatele terapiilor, incat sa fim un punct de referinta in recuperarea medicala in Europa de Est.

Misiunea 2

Sa iti aratam ca miscarea este solutia pentru a fi sanatos si apt pentru activitatile zilnice. Miscarea constanta este un obicei potrivit pe care merita sa-l dezvolti, iar noi te ajutam daca iti doresti sa previi afectiunile care apar odata cu inaintarea in varsta.

Misiunea 3

Misiunea noastra pe termen scurt este sa ajutam 1.000 de pacienti in cel mai potrivit mod posibil sa ajunga la rezultate dorite in anul 2022.

Ce ne dorim pentru pacientii nostri?

Ne dorim ca pacientii sa nu aiba frica de miscare, pentru ca frica ne limiteaza fizic si psihic.

Experimentam acest fenomen in fiecare zi atunci cand pacientii nu executa o miscare pe care le-o cerem. Si asta nu este pentru ca nu pot, ci pentru ca le este frica.

Aceasta frica le este indusa de durerea pe care o simt , dar in alte cazuri aceasta a fost indusa de catre un doctor sau alte persoane “avizate” de pe internet care, probabil, nu sunt la zi cu informatiile in materie de terapie si refacere fizica.

Ne mai dorim ca pacientii nostri sa stie de ce fac ceea ce fac in terapie si sa fie educati din punct de vedere al miscarii. Astfel vor stii cand trebuie sa apeleze la ajuorul nostru sau cand pot sa faca ei cateva exercitii acasa si sa le treaca durerile, pentru ca in mare parte solutia e simpla si la indemana oricui.

Echipa